تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
پاسخ به شبهه وهابی

 خداوند در قرآن گفته با وسيله به خداوند تقرب بجوييد و منظور از اين وسيله ايمان و عمل صالح است و نه ائمه اطهار ، پاسخ شما چيست؟


شخصیت بخاری در نقل حدیث

از تعصب هاى شگفت آور بخارى خدشه وارد کردن به حدیث متواتر غدیر است؛ حدیثى  که بیش از یکصد صحابى آن را نقل کرده اند؛ حدیثى که به چند برابر از حد  تواتر رسیده است. بزرگان مورد اعتماد حدیث شناس اهل سنّت نیز به متواتر  بودن این حدیث تصریح کرده اند؛ آن سان که با مراجعه به کتاب هایى از  دانشمندان اهل سنّت متواتر بودن حدیث غدیر آشکار مى شود. براى نمونه مى  توان به کتاب هاى الازهار المتناثرة فی الاخبار المتواترة و الفوائد  المتکاثرة فی الاخبار المتواترة نوشته جلال الدین سیوطى، شرح الجامع الصغیر  نوشته نورالدین عزیزى، شرح الجامع الصغیر اثر مناوى، المرقاة نوشته على  قارى، الاربعین فی مناقب امیرالمؤمنین نگارش جمال الدین محدث شیرازى، السیف  المسلول نوشته ثناء الله شاگرد ولى الله دهلوى که پدر صاحب کتاب تحفه اثنا  عشریه است، اسنى المطالب اثر ابن جزرى و کتاب هاى دیگر مراجعه کرد. ابن تیمیه درباره این حدیث مى گوید: حدیثى از پیامبر صلى الله علیه وآله نقل شده که فرمود: من کنت مولاه فعلی مولاه؛ هر کس من مولاى او هستم، پس على مولاى اوست. این حدیث در کتاب هاى صحاح وجود ندارد. ولى از حدیث هایى است که علما  روایت کرده اند و مردم درباره درستى آن اختلاف کرده اند. نقل شده که بخارى،  ابراهیم حربى و گروهى از دانشمندان، به حدیث...


بخاری که بود؟
محمد بن اسماعیل بن ابراهیم بن مغیره ابوعبدالله الجعفى البخارى (194-256 ق) از  معروف ترین و مهم ترین شخصیت هاى اهل سنت است که یکى از منابع ششگانه  معتبر حدیثى  آنان، یعنى «الصحیح الجامع» یا صحیح بخارى را تألیف نموده  است. او در واقع از ائمّه  حدیث اهل سنت به شمار مى رود که جدّش ابراهیم بن مغیره از مجوسیان (زرتشتیان) بخارا  بود و توسط والى بخارا مسلمان گشت. او در بخارا تولد و رشد یافت و براى کسب دانش و  تکمیل اطلاعات علمى به نقاط  مختلف جهان اسلام مسافرت کرد. از جمله مناطقى که براى  شنیدن حدیث و حفظ و  ضبط آن به آنجا رفته بود مى توان به عراق، حجاز، شام، مصر،  خراسان و ایران  (ناحیه مرکزى ایران) اشاره کرد.

فرقه ذهبيه (احمديه)

يکي از فرقه هايي که خود را به معروف کرخي منسوب مي کند ذهبيه است. در مورد وجه تسميه آن گفته اند :

به لحاظ اينکه رؤساي اين فرقه علم کيمياگري مي دانستند آن را ذهبيه خوانده اند و مي گويند: رؤساي اين فرقه، سالک را مانند طلاي بي غش مي نمايند و تا به اين رتبه نرسد، اجازه دستگيري به او نمي دهند.


فرا رسید فصل بازگشایی مدارس و هفته دفاع مقدس گرامی باد


گزیده ای از کتاب خاطرات آیت الله آقا مجتبی تهرانی

چرا زن دوم؟ 

یکی از آقایانی که از علاقه مندان حاج آقا هم بود، بچّه‌دار نمی‌شد و می‌خواست زن دوم بگیرد. خدمت حاج آقا آمد تا اجازه بگیرد. حاج آقا فرمودند: «قبول داری آن خدایی که از زن دوم می‌خواهد به تو بچّه بدهد، از زن اوّل هم می‌تواند بدهد؟!» گفت: «بله!» حاج آقا گفتند: «بله؟! یا سِفت بله؟!» گفت: «سِفت بله!» گفتند: «اگر سِفت بله، پس زن دوم نگیر و برو، از همین زن اوّل بچّه‌دار می‌شوی! من دعا می‌کنم!» این آقا کمی بعد دوقلو بچّه‌دار شد

به نقل ازآقای دکتر اسماعیلی


نقد وبررسی دیدگاه فخر رازی پیرامون مصداق اولوالامر

   اولی الامر به معنای صاحبان امر در امور ومراد از امور مسائل سیاسی و اجتماعی است یعنی کسانی که رتق وفتق امور جامعه به دست آنهاست ، وگفته شد که از اطلاق آیه شریفه اطاعت مطلقه استفاده می شودکه این ممکن نمی شود مگر درباره افراد معصوم از خطا(چرا که اطاعت از غیر معصوم همواره به صورت مشروط بوده است.


احتجاج حضرت امیر علیه السلام با طلحه وزبیر

دانشگاه امیر المومنین (ع)

روش واصول مناظره

   در احتجاج أمير المؤمنين  علیه السلامبر زبير و طلحه

نگارش : امین


مناظره جغد وبلبل
به جغدی بلبلی گفتا تو در ویرانه جا داری

 من اندر باغ گل بر شاخه ی سرو ، آشیان دارم

بگردان روی از این ویران بیا با ما سوی بستان

ببین چندین هزاران سرو کاخ ارغوان دارم

به پاسخ جغد گفت ای بلبل ! ارزانی تو را گلشن

مرا این بس که در ویرانه مأوی و مکان دارم


پاسخ به شبهه وهابی

 خداوند در قرآن گفته با وسيله به خداوند تقرب بجوييد و منظور از اين وسيله ايمان و عمل صالح است و نه ائمه اطهار ، پاسخ شما چيست؟


ليست صفحات
تعداد صفحات : 195