تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
حرف دل

چت اصفهان

حرف دل


ﺣﺮﻑ ﺩﻟـــﺖ ﺭﺍ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺰﻥ !
ﺍﮔﺮ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﮔﻔﺘﯽ ...
ﺍﺳﻤﺶ " ﺣـــﺮﻑ ﺩﻝ" ﺍﺳﺖ
ﺍﮔﺮ ﻧﮕﻔﺘـــﯽ
ﻓﺮﺩﺍ ﻣﯽ ﺷـﻮﺩ
"ﺩﺭّﺩ" ﺩﻟـــﺖ !!


چت دانشجو

چت دانشجو

زندگی بهتر


همه ما خودمان را چنین متقاعد می کنیم که زندگی بهتری خواهیم داشت اگر:
- شغلمان را تغییر دهیم
- مهاجرت کنیم
- با افراد تازه ای آشنا شویم
- ازدواج کنیم

فکر میکنیم،‌ زندگی بهتر خواهد شد اگر:
- ترفیع بگیریم
- اقامت بگیریم
- با افراد بیشتری آشنا شویم
- بچه دار شویم

و خسته می شویم وقتی:
- می بینیم رییسمان نمی فهمد
- زبان مشترک نداریم
- همدیگر را نمی فهمیم
- می‌بینیم کودکانمان به توجه مداوم نیازمندند

بهتر است صبر کنیم …
با خود می گوییم زندگی وقتی بهتر خواهد شد که :
- رییسمان تغییر کند، شغلمان را تغییر دهیم
- به جای دیگری سفر کنیم
- به دنبال دوستان تازه ای بگردیم
- همسرمان رفتارش را عوض کند
- یک ماشین شیک تر داشته باشیم
- بچه هایمان ازدواج کنند
- به مرخصی برویم
- و در نهایت بازنشسته شویم….

حقیقت این است که برای خوشبختی، هیچ زمانی بهتر از همین الآن وجود ندارد.
اگر الآن نه، پس کی؟
زندگی همواره پر از چالش است.
بهتر این است که این واقعیت را بپذیریم و تصمیم بگیریم که با وجود همه این مسائل، شاد و خوشبخت زندگی کنیم.
به خیالمان می رسد که زندگی، همان زندگی دلخواه، موقعی شروع می شود که موانعی که سر راهمان هستند، کنار بروند:
– مشکلی که هم اکنون با آن دست و پنجه نرم می کنیم
– کاری که باید تمام کنیم
– زمانی که باید برای کاری صرف کنیم
– بدهی‌هایی که باید پرداخت کنیم
– و … بعد از آن زندگی ما، زیبا و لذت بخش خواهد بود!

بعد از آن که همه ی این ها را تجربه کردیم، تازه می فهمیم که زندگی، همین چیزهایی است که ما آن ها را موانع می‌شناسیم
این بصیرت به ما یاری میدهد تا دریابیم که جاده‌ای بسوی خوشبختی وجود ندارد. خوشبختی، خود همین جاده است. بیایید از هر لحظه لذت ببریم


کنکور

کرمان چت

کنکور

یه دختره تو محلمون هست كه تاحالا ١۹ بار کنکور داده
تو محله صداش میکنن سردار آزمون


قدیمی

قدیمی

چت فیس بوک

ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺑﺪﺟﻮﺭﯼ ﺫﻫﻨﻤﻮ ﺩﺭﮔﯿﺮ ﮐﺮﺩﻩ :
ﻗﺪﯾﻤﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﯾﻪ ﺍﺗﺎﻕ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻣﯿﮑﺮﺩﻥ
ﭼﺠﻮﺭﯼ ﺍﯾﻨﻬﻤﻪ ﺑﭽﻪ
ﭼﺸﻢ ﻭ ﮔﻮﺵ ﺑﺴﺘﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ؟

 


فیسبوک چت

فیسبوک چت

فیس بوک


تو اتوبوس گوشیمو در آوردم فیس بوکمو چک کنم
داشتم پست هارو میخوندم
یهو یکی از پشت به شونم زده میگه؛
داداش پست قبلیه رو لایک کن خیلی باحال بود

 


پردازنده‌های نسل ششم سری Skylake اینتل را بیشتر بشناسید

گر روز گذشته اخبار مرتبط با بخش سخت‌افزار فارنت را دنبال کرده باشید، بدون شک بر این نکته آگاه هستید که شرکت اینتل در دقایق اولیه آغاز به کار IFA 2015 عرضه رسمی پردازنده‌های نسل ششم سری Skylake را اعلام کرد. با ما در ادامه در فارنت همراه باشید تا مروری بر قابلیت‌هایی که تا به این لحظه از این پردازنده‌ها منتشر گردیده داشته باشیم.

بهینه‌سازی مصرف انرژی و افزایش عمر باتری

دستگاه اینتل تقریباً همه ساله نسل جدید تراشه‌های مرکزی خود را با قابلیت‌های به‌روز شده نسبت به نسل قبلی معرفی می‌کند. در همین رابطه بد نیست که بدانید نسل ششم سری Skylake، نسبت به نسل قبلی خود پردازش‌های سنگین را 2.5 برابر سریع‌تر انجام می‌دهد این در حالیست که مصرف آن‌ها یک سوم کاهش یافته است.

1413011846282838564

هرچند این میزان کاهش مصرف انرژی در سیستم‌های رومیزی چندان قابل ملاحظه نیست، با این حال هنگامی که این میزان کاهش را در مقیاس یک باتری یک لپ‌تاپ و تبلت حساب می‌کنیم، متوجه می‌شویم که انقلابی این بخش رخ داده است. شرکت سازنده بیان می‌کند که با ارتقا پردازنده لپ‌تاپ خود از سری Broadwell به  Skylake  که از صفحه‌نمایش فول اچ‌دی نیز بهره می‌برد، شما نسبت به حالت اول 10 درصد افزایش بازده را در حالت عادی و 30 درصد بهتر شدن رندرهای گرافیکی را احساس خواهید در کرد، این در حالیست که عمر باتری دستگاه نیز یک ساعت افزایش پیدا خواهد کرد.

اولترابوک ها، سیستم‌های رومیزی و لپ‌تاپ‌ها قادرند تصاویری با وضوح 4K را نمایش دهند

سال گذشته اینتل با کمک شرکای سخت‌افزاری خود باریک‌ترین و کوچک‌ترین سیستم‌های مبتنی بر ویندوز بازار را به لطف تراشه‌های Atom Bay را تولید کردند، با این حال این محصولات به دلیل محدود بودن امکان مانور تراشه‌های مذکور از امکانات جندانی بهره‌مند نبودند؛ این در حالیست که با عرضه رسمی سری Skylake اوضاع کمی فرق خواهد کرد.

1413011846370797860

اینتل در سری Skylake بازهم ابعاد فیزیکی تراشه‌ها را کاهش داده با این حال قابلیت‌های جدیدی به آن افزوده است. بر این اساس این پردازنده‌ها نسبت به نسل قبلی در قسمت نمایش تصاویری به صورت استریم 40 درصد بهینه‌تر عمل خواهند کرد و به راحتی از پس انجام انتقال تصاویری رمز گزاری شده سنگین مبتنی بر HEVC / H.265 و در قدرت‌های کمتر AVC / H.264 بر خواهند آمد. بر اساس ادعای شرکت سازنده، تراشه‌های سری Skylake قادرند تصاویری به وضوح 4K و با نرخ 30 فریم بر ثانیه را به صورت استریم نمایش دهند در حالی که این اقدام تنها 20 درصد از حافظه  CPU را اشغال خواهد کرد.

این بهینه‌سازی مصرف انرژی باعث خواهد شد عمر باتری 38 واتی لپ‌تاپ شما در استفاده عادی به 10 ساعت کار مداوم افزایش یابد. البته این نکته را باید به خاطر داشته باشید که در حالت کار عادی، به دلیل اینکه هسته‌های سری  Skylake با فرکانس زیر 1 گیگاهرتز کار می‌کنند تفاوت عملکرد چندانی نسبت به نسل قبلی نخواهند داشت، با این حال در پردازش‌های سنگین در مقیاس زمان 30 میلی‌ثانیه سریع‌تر خروجی را ارائه خواهند کرد.

این تراشه‌های ۱۴ نانومتری با توجه به نیازهای گیمرها و به شکل unlocked عرضه شده تا محدودیتی در میزان اورکلاک کردن آن‌ها وجود نداشته باشد، خصوصیتی که همه تراشه‌های عرضه شده در سری K شامل آن خواهند بود. البته نباید از یاد برد که این نسل از پردازنده‌های ساخت اینتل از سنسورهای های حرارتی نیز پشتیبانی خواهند کرد. در حقیقت اینتل امیدوار است با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم برای بهره بردن از تمامی قابلیت‌هایی که ویندوز 10 ارائه کرده است، سری Skylake که اکنون در سه دسته Core M3, Core M5 و Core M7 تولید گردیده را در مدت زمان کوتاهی در بازار گسترش دهد.

افزایش کارایی لپ‌تاپ‌ها

پردازنده‌های نسل ششم سری Skylake اینتل در کنار داشتن قابلیت‌های شایانی که ذکر کردیم، از قدرت بسیاری بالایی برخوردار هستند به طوری که سری i7 Xeon که بر پایه این معماری طراحی گردیده‌اند برای به کار گیری در لپ‌تاپ‌های و پی‌سی‌های گیمینگ مناسب هستند زیرا به راحتی می‌توان آن‌ها را اورکلاک کرد.

1413011846646998308

این تراشه‌ها به طور پیش‌فرض از Smart cache بهره می‌برند؛ کش هوشمند اینتل روشی برای تخصیص مناسب کش مشترک به هسته‌های پردازشی است. ۸ مگابایت کش به صورت مساوی بین هسته‌ها توزیع نمی‌شود و نتیجه کاهش تأخیر در دسترسی به اطلاعات و در نهایت افزایش سرعت پردازش است.

ویژگی‌های تجملی پردازنده‌های نسل ششم سری Skylake

اسکای‌لیک محلی برای گذار از DDR3 به  DDR4 است؛ بنابراین اینتل تصمیم گرفته که کنترلر رم DDR3 را هم در پردازنده‌ها در نظر بگیرد تا بتوان ارتقا را با هزینه‌ی کمتری انجام داد. اینتل در اسکای‌لیک از نهمین نسل پردازنده‌های گرافیکی خود استفاده کرده که خوشبختانه از دایرکت‌ایکس ۱۲ پدیده‌ی جنجالی دنیای بازی پشتیبانی می‌کند. در سری Skylake ما شاهد ادغام تراشه گرافیکی HD 500 این شرکت هستیم که 40 درصد بازده بیشتری نسبت به نسل Broadwell داشته و بیشتر در لپ‌تاپ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این قابلیت کَش تراشه اصلی را به شک محسوسی افزایش خواهد داد به طوری که استفاده‌کنندگان آن خواهند توانست تصاویری با وضوح 4K را در نمایشگرهای خود با کیفیت بالا مشاهده کنند.

1413011846725620260

از دیرباز همکاری تنگاتنگی میان مایکروسافت و اینتل برقرار بوده، از این روی این شرکت نسل ششم تراشه‌های خود را برای بهره بردن از تمامی پتانسیل تعبیه شده در ویندوز 10 طراحی کرده است. اگر شما جزو آن دسته از کاربران هستید که در آینده یکی از لپ‌تاپ‌ها و یا تبلت های ویندوز 10 دارای تراشه Skylake را خواهید خرید، باید به این نکته آگاه باشید که برای حفاظت از اطلاعاتتان نیاز به سِت کردن پسورد نخواهید بود، زیرا قابلیت WiNdows hello امکان باز کردن قفل ورود با سیستم تشخیص چهره شما را امکان‌پذیر می‌کند.

1413011846831560996

یکی از دلایل اصلی عرضه پردازنده‌های Skylake حتی پس از گذشت مدت زمانی اندک پس از ورود نسل Broadwell را باید پشتیبانی از قابلیت ارتباطی فوق‌سریع تحت استاندارد تاندربولت 3 عنوان کرد. اگرچه این قابلیت در نگاه اول همانند یک پورت ساده یو‌اس‌بی نوع C به نظر می‌رسد اما در ورای آن قابلیت‌های بیشتری نهفته است. علاوه بر آن با استفاده از فناوری WiDi به صفحه‌نمایش خارجی متصل خواهد شد و دیگر نیازی به خروجی HDMI نخواهد بود. البته لازم به ذکر است صفحه‌نمایش خارجی نیز بایستی از این فناوری پشتیبانی کند.

شرکت اینتل قصد دارد لپ‌تاپ‌های بدون سیم را توسط فناوری WiGig به صفحه‌نمایش‌های خارجی و حافظه‌های خارجی متصل کند. نرخ تبادل داده توسط این فناوری به ۷ گیگابایت در ثانیه خواهد رسید که بسیار بیشتر از فناوری WiFi خواهد بود. البته این نکته را باید در نظر داشته باشید که تعبیه تمامی این امکانات در کنار دوربین سنجش عمیق RealSense می‌تواند قیمت تمامی شده محصولاتی که طی ماه‌های آینده به بازار عرضه می‌شوند را افزایش دهد.

1413011847001630500

به عنوان یک قابلیت برتر دیگر باید بگوییم که به کار گیری این پردازنده ها طی سال های آینده امکا شارژ بی‌سیم لپ‌تاپ و تبلت را امکان پذیر می کند.

از آنجا اطلاعات زیادی تاکنون در رابطه با تراشه‌های مورد بحث منتشر نگردیده، نمی‌توان به طور قطع در رابطه با آن‌ها قضاوت کرد با این حال جالب است که بدانید هر مدل از این سری دارای قابلیت‌هاییست که به صورت رمزی در اسم آن مدل نهفته است. به طور مثال عدد “6” در مدل Core i7-6920HQ نشان‌دهنده سری ششم تراشه‌های اینتل می‌باشد و “H” گواه از آن است که این تراشه را می‌توان در دستگاه‌هایی با توان باتری 45W یا 35W مورد استفاده قرار داد؛ حرف “Q” نشان‌دهنده چهار هسته بودن این تراشه است.

1413011847039382308

هرچند عرضه رسمی پردازنده‌های نسل ششم سری Skylake اینتل روز گذشته به صورت رسمی آغاز شده، با این حال در همان موقع در برلین شرکت‌های سخت‌افزاری گوناگون دستگاه‌های ویندوزی بسیاری را با بهره‌گیری از این تراشه‌ها معرفی کرده‌اند، از این رو مدت زمان زیادی طول نخواهد کشید که شاهد حضور محصولاتی با تراشه‌های Skylake در بازار باشیم.


آیا امواج وای فای برای سلامتی مضرند؟

عده‌ی زیادی که هر روزه بر تعدادشان افزوده می‌شود، بر این باور هستند که امواج الکترومغناطیسی باعث سردرد، حالت تهوع و ایجاد درد فلج کننده‌ای در آن‌ها می‌شود. اما آیا واقعاً این امواج برای سلامتی افراد مضر هستند؟ با زومیت همراه باشید.

آیا امواج وای فای برای سلامتی مضرند؟

خانم مری کولز شهروند ۶۳ ساله‌ی انگلیسی، از رفتن به تئاتر، رستوران، سینما، فرودگاه و پارک‌ها خودداری می‌کند. اگر نوبت پزشکی در بیمارستان داشته باشد، تا آخرین لحظات ساعات کار بیمارستان، بیرون از ساختمان منتظر می‌ماند و خرید‌های خود از سوپرمارکت را هم بسیار سریع انجام می‌دهد.

حتی قدم زدن در خیابان‌های اطراف منزلش هم می‌تواند موجب درد وحشتناکی در دهانش شود. به همین دلیل است که همیشه هنگام خروج از خانه یک کاور مخصوص از جنس الیاف نقره و پلی‌آمید بر روی لباس خود می‌پوشد.

گرچه برای رهگذران، این رفتار خانم کولز عجیب به نظر می‌رسد، اما او اصرار دارد که این پوشش (با نام Aaronia Shield) تنها راه محافظت در برابر امواج ناشی از موبایل‌ها و وای فای است.

درست همانند افرادی که به مضر بودن امواج الکترومغناطیسی معتقد هستند (که تعدادشان روز به روز در حال افزایش است)، خانم کولز هم معتقد است که از سندروم عدم تحمل حساسیت الکترومغناطیسی یا به اختصار EHS رنج می‌برد. به بیان دیگر، او فکر می‌کند دستگاه‌های الکترونیکی که اکثر ما در زندگی روزمره‌مان به آن‌ها وابسته هستیم، او را مریض می‌کنند.

حدود ۵ درصد از جمعیت انگلستان (بیش از ۳ میلیون نفر) عقیده دارند که تا حدودی تحت‌تاثیر حساسیت الکترومغناطیسی یا همان آلرژی به امواج رادیویی ساطع شده از دستگاه‌ها هستند. منظور از دستگاه‌ها طیف وسیعی از وسایل الکترونیکی، از موبایل‌ها گرفته تا تلویزیون و حتی لامپ‌های روشنایی است. امواج متصاعد شده از این دستگاه‌ها ناشی از تابش غیر یونیزه هستند که فرکانس آنها بسیار کم درنظر گرفته شده تا بر روی انسان بی‌تاثیر باشند.

با این حال افرادی که از EHS رنج می‌برند معتقدند تابش در این سطح پایین هم می‌تواند مضر باشد. این افراد علائمی مانند سردرد، بی حالی، حالت تهوع، سختی در نفس کشیدن و حتی فلج شدن را گزارش کرده‌اند. آن‌ها همچنین بیم آن را دارند که این تشعشعات ممکن است موجب سرطان، بیماری‌های خودایمنی و اختلالات عصبی در بلند مدت شود.

مری کولز می‌گوید:

"قبل از اینکه در سال ۲۰۱۲ به EHS مبتلا شوم، باورم نمی‌شد که چنین بیماری‌ای وجود داشته باشد. مریض شدن به دلیل استفاده از تکنولوژی‌هایی که سال‌ها مشغول استفاده از آن‌ها بوده‌ام و تا به حال مشکلی با آن‌ها نداشته‌ام، به نظر غیرواقعی می‌آید. اما دردی که من از آن رنج می‌برم کاملاً واقعی است. بدترین حالت، احساس شوک الکتریکی درون دهانم است. مجبور شدم تمام سبک زندگی‌ام را عوض کنم تا در معرض امواج وای فای و سیگنال‌های تلفن همراه قرار نگیرم. وای فای امروزه همه جا وجود دارد و دوری از آن بسیار سخت است. دوری از افرادی که تلفن همراه دارند از آن هم سخت تر است."

‌این ایده‌ی بسیار بحث برانگیز که میدان‌های الکترومغناطیسی می‌توانند سلامت ما را تحت‌تاثیر قرار بدهند، اولین بار در دهه‌ی ۶۰ میلادی هنگامی که دکتر رابرت بِکِر آمریکایی کمپینی علیه خطوط ولتاژ بالا به راه انداخت مطرح شد. او معتقد بود خطوط ولتاژ بالای انتقال برق موجب بیماری افرادی که در حوالی آن زندگی می‌کردند شده است.

در سال‌های اخیر، همراه با رشد چشمگیر صنعت ارتباطات، ترس از خطرناک بودن امواج الکترومغناطیسی ناشی از موبایل‌ها و امواج وای فای هم شدت یافته است. اما راهی برای گریز از تکنولوژی وایرلس در دنیای امروز وجود ندارد. سال آینده تعداد هات‌اسپات‌های وای فای در بریتانیا به ۲۱ میلیون عدد خواهد رسید و تعداد تلفن‌های همراه از جمعیت کشور هم فراتر خواهد رفت.

اگرچه شواهد محکمی مبنی بر ارتباط بین تکنولوژی موبایل و بیماری وجود ندارد، اما مطالعاتی هم وجود دارند که به اثرات نگران کننده‌ای اشاره کرده‌اند. پژوهشی بر روی اسکن مغزی در سال ۲۰۱۱ نشان داد که در حضور تشعشعات وای فای فعالیت مغز دانش‌آموزان مذکر در نواحی که مربوط به دقت کردن است کاهش می‌یابد.

تحقیق دیگری در سال ۲۰۱۰ نشان داد که سیگنال‌های وای فای فعالیت مغزی را در زنان جوانی که طی آزمایشی سعی در تکرار یک سری اعداد که برای آن‌ها خوانده می‌شد را داشتند، به شدت کاهش می‌داد.

 

signals

حساسیت برای سلامت کودکان به اندازه‌ای است که پارلمان اروپا درخواست محدودیت استفاده از وای فای در مدارس و همچنین محدودیت استفاده از موبایل توسط کودکان را دارد. اما EHS در بریتانیا (بر خلاف سوئد) به عنوان یک بیماری شناخته نمی‌شود. آژانس حفاظت از سلامت انگلستان می‌گوید هیچگونه شواهد علمی مبنی بر ارتباط بیماری‌ها با تجهیزات الکتریکی وجود ندارد؛ هرچند گزارش علائم واقعی و ناراحت کننده‌ توسط مردم را به رسمیت می‌شناسد.

برخی پزشکان هم از این بیماری ابراز نگرانی می‌کنند. دکتر اندرو ترسیدر پزشک خانوادگی در سامِرسِت انگلستان بیماران زیادی را دیده که از علائم EHS شکایت می‌کنند. او عقیده دارد حساسیت الکترومغناطیسی یک بیماری جدی است. او همچنین می‌گوید:

"ما دقیقاً نمی‌دانیم این بیماری چگونه اتفاق می‌افتد، اما با توجه به حساسیت سلول‌های بدن به دیگر انواع موج‌های دارای انرژی مانند امواج صوتی و نور، این‌که سلول‌ها به دیگر فرکانس‌ها (مانند امواج رادیویی) حساس نباشند عجیب خواهد بود. امیدوارم در آینده‌ای نزدیک، سرویس سلامت همگانی انگلستان (NHS) در تصمیم خود تجدید نظر کرده و این بیماری را جدی بگیرد."

هنگامی که مری کولز در اکتبر ۲۰۱۲ شروع به تجربه‌ی درد شدیدی در دهان کرد، فکر می‌کرد که این درد واکنشی است به مواد شیمیایی موجود در فوم ضد حریقی که کارگران از آن برای پر کردن سوراخی در دیوار آشپزخانه‌ی او استفاده کرده‌ بودند.

سه ماه بعد، پس از اینکه فوم استفاده شده در دیوار آشپزخانه را تعویض کرده بود، همچنان از همان علائم رنج می‌برد؛ این دفعه هنگام استفاده از لپ‌تاپ، موبایل و حتی تلویزیون. خانم کولز که به تنهایی در لندن زندگی می‌کند می‌گوید:

"کم کم شک کردم که این واکنش‌ها منشاء شیمیایی ندارند؛ پس شروع به آزمایش بر روی خودم کردم. برای ناهار با خواهرزاده‌ام که آیپد دارد بیرون رفتیم. آیپد را نزدیک صورتم گرفتم و بلافاصله احساس درد شدیدی در دهانم کردم. ناگهان متوجه شدم دیگر نمی‌توانم تلوزیون تماشا کنم، از کامپیوتر یا تلفنم استفاده کرده و یا حتی بدون درد لامپ‌های خانه را روشن کنم و این خیلی ترسناک بود."

مری از طریق یکی از دوستانش با انجمن حساسیت به امواج الکترومغناطیسی انگلستان آشنا شد که ۱۰۰۰ عضو دارد. مری می‌گوید:

"همچنین به ملاقات دکتر خانوادگی رفتم. علیرغم اینکه او من را جدی گرفت، اما اصلاً نمی‌دانست که باید چکار کند. به من پیشنهاد داده شد که مورد رفتار درمانی قرار بگیرم، که برای درمان افرادی با مشکلات روانی (مانند افسردگی) استفاده می‌شود و هیچ اشاره‌ای به خود حساسیت واقعی نشده بود."

او به جای گوش دادن به حرف دکتر، از دیگر افراد مبتلا مشاوره گرفت.

"لامپ‌های خانه را از فلوئورسنت با لامپ‌های رشته‌ای قدیمی یا هالوژن تعویض کردم که سطح پایین‌تری از تشعشع دارند. اتصال وای فای خود را با اتصال سیمی جایگزین کرده و فیلتری بر روی خط تلفن نصب کردم تا سیگنال‌های اینترنت پهن‌باند را حذف کند. همچنین از طریق اینترنت پارچه‌ی Aaronia Shield خریدم که در مقابل امواج از من محافظت می‌کند. این پارچه ساخت آلمان است و تقریباً هر متر آن ۷۰ پوند قیمت دارد. از آنجا که دندان‌های زیادی در دهانم با فلز پر شده بود، به من توصیه شد تا از شر آن‌ها خلاص شوم، چون رسانای الکتریسیته هستند. فرآیند جایگزین کردن آن‌ها با مواد غیر فلزی ۶ ماه به طول انجامید. من همچنین از یک رژیم سالم غذایی پیروی می‌کنم."

مری عقیده دارد که توانسته علائم بیماری را کاهش دهد، اما زندگی بسیار سختی دارد.

"مجبور شدم از بسیاری از چیز‌هایی که عاشقشان بودم دست بکشم؛ از جمله رهبری تورهای گردشگری در لندن. همچنین قرار است به تمام منطقه‌ای که من در آن زندگی می‌کنم وای فای سراسری بیاید و هیچ تضمینی نیست که خیابان من از این قضیه مستثنی باشد."

هرچند بعضی کارشناسان به این داستان‌ها مشکوک هستند. پروفسور مالکوم اسپرین مدیر بخش فیزیک پزشکی بنیاد سلطنتی برکشایر می‌گوید:

"هیچ‌گونه شواهدی مبنی بر ارتباط میان امواج وای فای یا سیگنال‌های موبایل با بیماری وجود ندارد. سطح تشعشع از این دستگاه‌ها بسیار پایین است؛ به حدی که در اکثر موارد اصلاً قابل تشخیص نیست. شدت تابش امواج وای فای صدهزار بار کمتر از یک اجاق مایکروویو خانگی است. اگر حساسیت به امواج الکترومغناطیسی واقعی بود، باید هنگامی که اولین بار در یک قرن پیش معرفی شدند با آن‌ روبرو می‌شدیم. به نظر من علائم این بیماری می‌توانند ناشی از نگرانی مردم درباره‌ی تکنولوژی باشند، نه خود تکنولوژی."

اما افرادی که خود را مبتلا به EHS می‌دانند می‌گویند ناراحتی‌شان خیلی واقعی است.

ریکی گاردینر ۶۶ ساله که قبلاً عضو یک گروه موسیقی بوده، حالا در یک منطقه روستایی، زندگی آرامی را می‌گذراند. نشانه‌های بیماری در او اوایل دهه ۸۰ پدیدار شد و عقیده دارد که علائم بیماری او ناشی از ۵ کامپیوتری بود که از آن‌ها برای تولید موسیقی استفاده می‌کرده است. او می‌گوید:

این علائم با احساس گرمای عجیبی درون بدنم آغاز شدند و در اواسط دهه نود حالم بسیار بدتر شد. ضربان قلبم نامنظم بود و مشکل تنفس داشتم. چند سالی به علت بیماری نمی‌توانستم کار کنم. همه چیز را تا به حال امتحان کرده‌ام. از خوابیدن درون خیمه‌ای پارچه‌ای برای گرفتن جلوی تابش امواج گرفته تا رنگ کردن خانه‌ام با رنگی از جنس گرافیت. هنوز هم برای تولید موسیقی از کامپیوتر استفاده می‌کنم، اما وای فای ندارم و هنگام استفاده از کامپیوتر در سمت دیگر اتاق نشسته و از دوربین دوچشمی برای دیدن مانیتور استفاده می‌کنم."

اگرچه ریکی فکر می‌کند دارد وضعیت خود را مدیریت می‌کند، اما از اینکه EHS بیشتر جدی گرفته نمی‌شود عصبانی است. او می‌گوید:

"صنعت ارتباطات پول‌سازترین صنعتی است که دنیا تا به حال به خود دیده. برای همین راحت‌تر است تا ما به عنوان افراد دیوانه نادیده گرفته شویم، تا این‌که این سوال مطرح شود که آیا بمباران ما توسط امواج الکترومغناطیسی کار درستی است؟"

سو براون ۵۳ ساله و مادر ۲ فرزند است. او با ریک موافق است و ۳ سال پیش، بعد از اینکه در مدرسه‌ای که در آن کار می‌کرد وای فای نصب شد، استعفا داد. او می‌گوید:

"من همیشه سالم بودم؛ اما ناگهان بدون هیچ دلیل مشخصی شب‌ها به سختی خوابم می‌برد. درد شدیدی در سرم شروع شد و گاهی اوقات حالت تهوع داشتم. دکترم مسکن قوی تجویز کرد، اما کارساز نبود. فکر میکردم شاید تومور مغزی داشته باشم. ولی در تعطیلات مدرسه، علائم تقریباً ناپدید می‌شدند. من عاشق کارم بودم ولی مجبور به استعفا شدم. بعداً از طریق تکنسین IT مدرسه متوجه شدم تجهیزات وای فای دقیقاً در همان تاریخی که بیماری من شروع شده بود نصب شده بودند."

علائم سو بعد از ترک محل کارش بهتر شدند، اما پس از نصب یک هاب اینترنت پرسرعت در خانه‌شان دوباره بازگشتند.

"حالا به سختی می‌توانم جایی بروم؛ چون وای فای به شدت گسترده شده است. علائم بیماری وحشتناک است، اما وقتی در مورد آن‌ها صحبت می‌کنم مردم فکر می‌کنند دیوانه‌ام."

شاید شواهد علمی برای اثبات وجود بیماری‌ای به اسم حساسیت به امواج الکترومغناطیسی وجود نداشته باشد، ولی سو به نمایندگی از جمعیت رو به رشد مبتلایان به این بیماری می‌گوید:

"برای ما، این بیماری بسیار هم جدی است."

نظر شما چیست؟ آیا علیرغم تمامی شواهد علمی واقعاً چنین بیماری‌ای وجود دارد؟ یا این بیماری ساخته و پرداخته‌ی ذهن افرادی است که از تکنولوژی وحشت دارند؟


آشنایی با حافظه‌های SSD

حافظه های SSD که (مخفف Solid State Drive )  در حقیقت یک وسیله ذخیره سازی اطلاعات و فایل ها و برنامه های کامپیوتری درست مانند هارد دیسک ها هستند. اما برای ذخیره سازی اطلاعات از چیپ های حافظه فلش استفاده می کنند. در حالیکه هارد دیسک ها اطلاعات را روی دیسک های مغناطیسی ذخیره می کنند. چون حافظه های SSD اطلاعات را به صورت الکتریکی ذخیره می کنند. در مقایسه با ذخیره سازی اطلاعات در هارد دیسک ها که به صورت مغناطیسی است به مراتب سریعتر هستند. ما می توانیم دو دلیل برای سرعت بالاتر حافظه های SSD ذکر کنیم: اول، احتیاج به تبدیل اطلاعات از مغناطیسی به الکتریکی و بالعکس برای تبادل اطلاعات با مادربرد وجود ندارد، دوم اینکه هیچ قطعه مکانیکی در حافظه های SSD وجود ندارد، بنابراین اطلاعات به سهولت در دسترس هستند. در حالیکه در یک هارد دیسک به اندازه زمانیکه هد به محل ذخیره اطلاعات برسد زمان نیاز است. در این مقاله از مقالات آموزش سخت افزار یاد بگیر دات کام قصد داریم شما را بیشتر با حافظه های SSD آشنا کنیم.

با توجه به آنچه گفته شد در  SSD ها اطلاعات در چیپ های حافظه ذخیره می شوند نه در دیسک سخت بنابراین استفاده از دیسک  SSD که این روزها مصطلح شده است صحیح نمی باشد و بهتر است بگوییم حافظه های SSD.

حافظه های SSD در اندازه های متنوعی در بازار یافت می شوند اما اندازه معمول آنها 4.75 در 6.35 سانتی متر است این اندازه استاندارد هارد دیسک هایی است که برای لپ تاپ ها استفاده می شود و جالب است بدانید حافظه های SSD اولین بازاری را که هدف گرفتند بازار لپ تاپ ها و وسایل الکترونیکی قابل حمل نقل بود  البته در این بازار مزایای قابل توجهی برای رقابت با هارد دیسک ها هم دارند. اولین مزیت حافظه های SSD مصرف برق کمتر در آنهاست هر چند این اختلاف برای یک کامپیوتر شخصی که تغذیه خود را از پریز برق می گیرد خیلی قابل لمس نیست ولی برای یک لپ تاپ که تغذیه خود را از باتری می گیرد قابل توجه است. دوم اینکه حافظه های SSD نسبت به هارد دیسک ها نسبت به ضربه و تکان های شدید بسیار مقاوم تر هستند و اطلاعات خود را از دست نمی دهند در حالیکه در هارد دیسک در اثر ضربه یا تکان های شدید ممکن است به سادگی همه اطلاعات خود را از دست بدهید.

حافظه های SSD با درگاه های رابط مختلف برای تبادل اطلاعات یافت می شوند ولی معمولاً حافظه های SSD با درگاه ساتا ( SATA ) ارائه می شوند.

در داخل حافظه های SSD سه قسمت اصلی وجود دارد: حافظه فلش، کنترلر و بافر که مختصری در مورد هر کدام صحبت می کنیم.

حافظه های فلش

حافظه های فلش همان جایی است که اطلاعات ذخیره می شوند. این همان نوع حافظه ای است که در حافظه های USB و کارت های حافظه وجود دارد این نوع حافظه وقتی تغذیه اش قطع می شود اطلاعات را در خود نگه می دارد در حالیکه در حافظه های الکترونیکی دیگر مانند آنهایی که در رم کامپیوتر شما وجود دارد این گونه نیست و با قطع تغذیه این اطلاعات از بین می روند. علت گرانی یک حافظه SSD هم در این است که تعداد زیادی از این چیپ ها را در خود جای داده است.

حافظه بافر

یک چیپ حافظه SDRAM با توان مصرفی پایین است که برای افزایش سرعت تبادل اطلاعات بین کنترلر و درگاه SATA مورد استفاده قرار می گیرد.

کنترلر

کنترلر در حقیقت مغز SSD است و همان قسمتی از حافظه  SSD است که تعیین کننده سرعت آن می باشد. تا کنون فقط چند شرکت خاص این نوع چیپ ها را تولید کرده اند که معروفترین آنها عبارتند از:Indilinx ، اینتل، سامسونگ، JMicron . کنترلر چیپ های حافظه فلش را در ردیف هایی سازماندهی می کند که به آنها « کانال » می گویند و از نظر تئوری به صورت مستقل قابل دسترسی هستند. بنابراین یک کنترلر با 10 کانال احتمالاً از کنترلری که 8 کاناله است سریعتر است. گفتم احتمالاً چون کارایی و عملکرد خوب به عوامل دیگری هم بستگی دارد. این کنترلر ها را با نام SOC یا System On a Chip هم می خوانند.


آشنایی با ooVoo نرم افزاری قوی برای چت

ooVoo  نرم افزاری قوی برای چت کردن با میکروفن و وبکم است. این نرم افزار تقریبا رایگان است البته بعضی از امکانات خاص آن هزینه دارد. ooVoo  یکی از معروفترین و متداول ترین نرم افزار های چت دنیاست که بسیاری از کاربران ویدیو چت گوگل را به سمت خود جذب کرده است. نصب این نرم افزار ساده است و کار کردن با آن هم نسبتاً ساده است.

خوب بیش از این از ooVoo   تعریف نمی کنم و از شما دعوت می کنم خود این نرم افزار را دانلود کنید و درباره آن نظر دهید. حجم این نرم افزار در حدود 17 مگا بایت است و به صورت خودکار نصب می شود. ابتدا به اینآدرس بروید و در صفحه ای که در مقابل شما گشوده می شود روی Free Download کلیک کنید.

در طول نصب ooVoo  حساب کاربری شما را هم ایجاد می کند البته خیلی سریع و بی دردسر! و میکروفن، وبکم و اسپیکر های شما را هم چک می کند تا از کارکرد صحیح آنها اطمینان حاصل شود.

پس از نصب شما می توانید نرم افزار را اجرا کرده و برای دوستانتان یک دعوت نامه به ایمیلشان بفرستید تا آنها هم این نرم افزار را نصب کنند و به راحتی با یکدیگر چت کنید.


شما در این نرم افزار می توانید به راحتی از خود فایل ویدیویی تهیه کنید و آنها را به صورت یک پیغام تصویری برای برای دوستانتان ارسال نمایید. همچنین می توانید به صورت کنفرانس همزمان با چند نفر ارتباط ویدیویی داشته باشید و از آنها هم یک فایل ویدیویی تهیه کنید این نرم افزار به خصوص برای برگزاری کنفرانس های علمی راه دور بسیار مفید است. البته برای ذخیره و ارسال فایل در نسخه های رایگان محدودیت هایی وجود دارد.

 ooVoo  به شما اجازه می دهد برای خود ویدیو چت روم بسازید و مطابق با سلیقه خود تنظیمات آنرا انجام دهید در شکل زیر مسیر ایجاد یک ویدیو چت روم مشخص شده است.

اما یکی از ویژگی های منحصر به فرد این نرم افزار این است که می توانید دسکتاپ خود را برای کسانیکه با شما چت می کنند نمایش دهید. البته آنها روی دسکتاپ شما کنترلی نخواهند داشت ولی می توانند ببینند شما چکار می کنید. مثلا می توانید یک فایل آموزشی پاور پوینت را برای آنها نمایش و توضیح دهید. این ویژگی برای مقاصد آموزشی راه دور بسیار مفید است.

شما می توانید صدا ها را تنظیم کنید هم صدای میکروفن و هم صدایی که از سمت مقابل شنیده می شود.

نتیجه

با آنچه گفته شد نمی توان ooVoo  را نرم افزاری کامل و کاملا بی عیب دانست ولی برای ما ایرانی ها که از یاهو مسنجر با آن همه مشکلات و ناپایداری ها استفاده می کنیم می تواند انتخاب خوبی باشد به خصوص اگر بخواهیم برای ویدیو چت ازآن استفاده کنیم.


آشنایی با نقش DDR در RAM

در این مقاله سعی می کنیم کمی بیشتر درباره حافظه های DDR و DDR 2 و DDR 3 صحبت کنیم. قبل از هر حرفی باید بگویم همه این حافظه های رم براساس ( SDRAM (Synchronous Dynamic Random Access Memory طراحی شده اند. یعنی آنها از یک سیگنال کلاک برای تطابق زمانی استفاده می کنند.DDR مخفف Double Data Rate است یعنی حافظه هایی از این نوع با هر سیکل دو بسته اطلاعاتی را منتقل می کنند. اگر بخواهیم به زبان ساده تر بگوییم حافظه ای که DDR است دو برابر حافظه ای کهDDR نیست سرعت دارد (حافظه های SDRAM که امروزه دیگر در کامپیوترهای شخصی استفاده نمی شود.) به دلیل این ویژگی است که برچسب سرعت این حافظه های رم دو برابر سرعت کلاک آنهاست. مثلاً رم DDR 2-800 با کلاک 400M HZ کار می کند.

سیگنال کلاک یا ساعت رم

 

البته باید بدانید که این اعداد حداکثر سرعتی را که رم می تواند با آن کار کند نشان می دهد. و در عمل این سرعت اتفاق نمی افتد. فرض کنید یک حافظه DDR2-1066 دارید و روی کامپیوتری با سرعت کلاک 400MHZ نصب شده است در عمل سرعت رم می شود DDR-800 . علت این است که سیگنال کلاک توسط رم تولید نمی شود بلکه بوسیله کنترلر حافظه (مداری که در چیپ north bridge مادربرد یا داخلCPU بسته به نوع سیستم واقع شده است.) تولید می شود. این شیوه نامگذاری DDRX-YYY (که عددOX بیانگر نسل فناوری و عدد YYY بیانگر سرعت کلاک DDR است.) فقط به صورت تئوری برای چیپ ها حافظه مورد استفاده قرار می گیرد. اما یک ماژول رم که چیپ های حافظه روی آن قرار می گیرند از یک سیستم نامگذاری متفاوت استفاده می کند: PCX-ZZZ که عدد بیانگر نسل فناوری بکار رفته است و عدد ZZZ ماکزیمم سرعت انتقال از نظر تئوری است.

عددی که با ZZZ بیان می شود نشان دهنده تعداد بایت منتقل شده بین کنترلر حافظه و ماژول حافظه در یک ثانیه است. ولی اگر بخواهیم این اعداد را به هم تبدیل کنیم کافیست عدد کلاک DDR را که برحسب MHZ بیان می شود در 8 ضرب کنید. به عنوان نمونه رم DDR2-800 از نظر تئوری دارای حداکثر سرعت انتقال اطلاعاتی برابر با 6400 مگابایت بر ثانیه (یا 8*800) است و ماژول های رم ای که از این نوع حافظه ها استفاده می کنند PC2-6400 نامیده می شوند. بعضی مواقع این اعداد گرد می شوند مثلاً حافظه های DDR3-1333 از نظر تئوری دارای سرعت انتقال اطلاعاتی برابر 10666 مگابایت بر ثانیه هستند. اما ماژول های رم ای که از این نوع حافظه استفاده می کنند PC3-10666 یا PC3-10600 نامیده می شوند که به کارخانه سازنده هم بستگی دارد.

بسیار مهم است که بدانید این اعداد بیشترین مقادیری است که از نظر تئوری قابل دستیابی است ولی در عمل هیچگاه به چنین اعداد دست نخواهید یافت.

علت این است که در تئوری فرض می کنیم با هر پالس ساعت حافظه درحال ارسال اطلاعات به کنترلر حافظه است ولی در عمل این گونه نیست. کنترلر حافظه و حافظه مجبورند فرمان ها را با هم رد و بدل کنند. (مثلاً برای رم فرمان می رسد که اطلاعات ذخیره شده را به یک محل مشخص ارسال کند.) و در طول این مدت رم هیچ اطلاعاتی را منتقل نمی کند.

اگر این مقاله را در یادبگیردات کام با دقت خوانده باشید اکنون اساس کارحافظه های DDR را می دانید.


ليست صفحات
تعداد صفحات : 195